Klaterweg 9-A 59 Doornspijk

Klaterweg 9-A 59, Doornspijk

vraagprijs € 92.500,– v.o.n.

Deze prachtige en rustig gelegen RECREATIEWONING op 400 m2  HUURGROND is gesitueerd op het kindvriendelijke recreatiepark Capfun  “de Scheepsbel” te Doornspijk, gemeente Elburg

Dit chalet heeft zeer veel extra”s, zoals airco, een met electrische screens af te sluiten veranda en een beregenings intallatie met eigen pomp.

400m2
2 Slaapkamers
Badkamer met toilet
Capfun park “de Scheepsbel” te Doornspijk, gemeente Elburg
Totale oppervlakte van 400 m²
Woonoppervlakte van 55m²   Inhoud: 115 m3
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
3 Slaapkamers
Badkamer met  toilet en separate douche
Op het kindvriendelijke recreatiepark Capfun “de Scheepsbel” te Doornspijk, gemeente Elburg, ligt dit zeer goed onderhouden chalet op 400 m2 huurgrond.

Het chalet is in 2020 uitgebouwd met een extra slaapkamer.

Het totale oppervlak van het chalet bedraagt +/- 55 m2

Komend bij het chalet ziet u direct de grote overdekte veranda waarvan de zijwanden elektrisch kunnen worden gesloten met screens. De veranda is geheel van aluminium en met houten  vlonder.

Bij binnenkomst is rechts de kast voor de CV ketel, een Intergas ketel uit 2015. De woning is geheel gedekt met PVC met houtlook.

Komen we in de open keuken met ingebouwde koelkast,  4 pits gaskookplaat en afzuigkap. In de tussenkamer zitten weggewerkt in een grote schuifkast de wasmachine, droger, magnetron en vriezer.

Tegenover de keuken staat de eethoek en verder in de woonkamer de gezellige zithoek met de schuifpui naar de al genoemde veranda. Ook is de woning voorzien van airco.

In de woning zijn 3 slaapkamers, 1 slaapkamer met een boxspring van 1.80 x 200 en een hoek met hang/leg kasten en tuindeuren, dan een tussenkamer met bedbank voor 2 personen. De 3e slaapkamer ligt tussen de badkamer en de woonkamer en wordt op dit moment gebruikt als voorraadkamer.

De badkamer die in 2020 is vernieuwd heeft een hangend toilet, spiegel met verlichting, een wastafelmeubel met kastruimte, een separate douche en regelbare ventilatie.

De geheel omsloten tuin heeft een picknicktafel op kunstgras, op het tegelgedeelte een partytent met afsluitbare zij-wanden en tuinmeubilair. Ook is er een achter het chalet een opblaas-jacuzzi.

Op eigen terrein heeft u de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren.

Het chalet heeft een schuurtje, ook heeft de tuin een beregening installatie met eigen pomp.

Op het park bevinden zich onder andere een zwembad, kinderboerderij, speeltoestellen. en nog diverse andere attracties.

Vanuit het park loopt u zo de bossen in voor heerlijke wandelingen.

De jaarplaats kosten zijn € 2742,– per jaar.

Milieuheffing bedraagt € 175,– per jaar en de toeristenbelasting € 311,– per jaar.

Dit chalet mag worden verhuurd.

Huurder zullen zich dan moeten melden bij de receptie en er worden overnachtingskosten gerekend.