Lage Bergweg 41-63 Beekbergen

Lage Bergweg 41-63 Beekbergen

vraagprijs € 119.500,–k.k

Deze prachtige en rustig gelegen RECREATIEWONING op 508 m2  ERFPACHT GROND is gesitueerd op het Bungalowpark ELDORADO, Lage Bergweg 41-63 te BEEKBERGEN

Dit chalet is prima onderhouden met een heerlijke  zonnige tuin.

508 m2
3 Slaapkamers
1 Badkamer met toilet
  • In het bosgebied van Beekbergen vindt u deze goed onderhouden recreatiewoning op erfpachtgrond.  Deze woning ligt op het rustige Bungalowpark Eldorado.Indeling:U komt binnen in een open hal die aansluit op de woonkamer annex keuken.De woonkamer heeft een schuifpui en openslaande deuren, ook is er een erker. Door de raampartijen geeft is dit een heldere ruimte.Het keukengedeelte is voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak. Deze zijn in 2020 vernieuwd. Tevens is er een inbouw combi magnetron en een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap.Vanuit de woonkamer is er een hal vanwaar de drie slaapkamers, de badkamer en de cv-ruimte te bereiken zijn.De 2 grote slaapkamers hebben beide over de gehele wand een ingebouwde kledingkast met schuifdeuren en aan de tegenovergestelde wand boven- kastjes. In de kleine slaapkamer is ruimte voor een stapelbed.De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een ligbad met schuifwand en een toilet.De woning heeft een prachtige zonnige tuin voorzien van diverse terrassen, parkeer ruimte voor de woning en ligt aan een doodlopend straatje.Vanuit deze plek kunt heerlijke wandelingen maken, fietsroutes volgen en natuurlijk alle bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken.Houdt u van rust en ruimte, kunt u genieten van spelende eekhoorns, spechten die een hapje voer komen halen dan is dit de recreatiewoning die u zoekt.
Bungalowpark Eldorado Beekbergen
Totale oppervlakte van 508 m²
Woonoppervlakte van 65 m² inhoud 155 m3
1 Parkeerplaats
3 Slaapkamers
1 Badkamer met toilet

De erfpacht bedraagt € 2725,– per jaar. De parkkosten € 332,– per jaar.

Per kwartaal wordt er een bedrag van € 180,– voor gas, water, huisvuil en CAI. Dit bedrag wordt 1 x per jaar verrekend.

Gaslevering geschiedt  door een externe leverancier.

Op dit park mag niet worden verhuurd.

Huisdieren in overleg met eigenaren van het park.

Binnen enkele minuten kunt u genieten van een boswandeling of een bezoek brengen aan de hoogste waterval van Nederland.

Ook deze recreatie woning heeft een zeer mooie ligging in een bosrijke omgeving, tevens prima te bereiken door de aansluitingen op A50 en A1.