Over ons

Het makelaarsvak

Sinds 1972 heeft de Heus recreatiemakelaar ervaring met makelen. Door de jaren heen hebben wij veel cliënten blij mogen maken met de aan- of verkoop van hun recreatiewoning. Dit is dan ook een van de redenen waarom wij het makelaarsvak zo mooi vinden. We kunnen cliënten hulp bieden bij de aan- of verkoop van een recreatiewoning, waar zij velen jaren plezier van zullen hebben.

Met al bijna 50 jaar plezier in het vak, kunt u bij ons terecht voor diverse adviezen. Zowel bij de aan- als verkoop kunnen we u het gehele traject begeleiden. Zo heeft u een partij om op terug te vallen en tevens deskundigen binnen handbereik waar u al uw vragen aan kunt stellen.

Dirk Jan de Heus

Eigenaar

Wij vinden het erg belangrijk dat onze cliënten altijd bij ons terecht kunnen. Wij zijn dan ook zeven dagen per week bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trajecten, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze recreatiewoningen, ervaringen en meer. Mocht u uw woning willen laten waarderen, dan kan dat natuurlijk geheel gratis.

Contact